Savner Sommer!

Strøget ved juletid

I torsdags var min veninde Lærke og jeg på strøget for at få shoppet til vores gymnasiefest i fredag. Temaet til festen var Great Gatsby, så vi skulle ind og købe noget med en masse glimmer og palietter på. Men da vi kom derind blev vi vildt overrasket over hvor flot og hyggeligt der var overalt. Vi tog først af sted lidt efter kl 16, fordi Lærke skulle ordne noget skolearbejde på skolen inden. Så da vi kom derind var det allerede mørkt (takket være de.. dejlige.. vintertider vi har i øjeblikket). Det gjorde bare ikke noget, for det var vildt hyggeligt med julepyntning og julelys over alt. Vi fik købt en super skøn sort kjole til lærke med frynser, som var den perfekte Gatsby kjole og ellers bare en masse lækre smykker.

IMG_8347

 Ved godt det er helt så godt på billedet men hvis det ligeom er til at få en ide om hvor hyggeligt det var og hvordan det så ud. Der var to små julemakeder. Det ene lige foran Niel Brock ved springvandet. Det var bare super hyggeligt med æbleskiver, julebryg og gløgg

IMG_8352

IMG_8348

IMG_8350

IMG_8365

IMG_8368

Det var simpelhen så hyggeligt og der var rigtig mange mennesker som hyggede sig og var glade. Det er en af de ting som gør en super glad og klar til julen.

IMG_8363

Vi spiste middag derinde, hvor vi fandt en kinesisk/thai restaurant som hed Shanghai. Det var også super hyggeligt og der sad vi nogle timer og ævlede, hvilket er typisk Lærke og jeg når vi er ude 😉

IMG_8370

Og efter vi var gået fra restauranten, hvor vi egentligt tænkte, at vi måtte se at komme hjem ad (for vi skulle tidligt i skole næste dag) tænkte vi da at vi også lige skulle sidde og sludre lidt mere på Baresso.

 

 //Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Savner Sommer!