IMG_8050

Jeg har startet den her blog, fordi jeg altid har været stor fan af bloggere og af at blogge. Det lyder super spændende og jeg beundre alle der har fået kørt en go blog på benene. Jeg har fået en kæmpe inspiration af mine kusiner, som selv har en blog hver og det kunne være sjovt at følge i deres fodspor.

I kan finde deres blog her:

Kathrine [http://kathrinebrohus.bloggersdelight.dk]
Amalie [http://www.voresboble.dk]

Jeg tænker at det ville være en god ide med en lille præsentation af mig selv. Mit navn er Sofie Brohus og jeg er 17 år gammel. Lige pt går min hverdag ud på at studerer da jeg er startet på stx gymnasie i august måned efter at have været på et fedt efterskoleår. Jeg elsker at være aktiv og det er også grunden til at jeg valgte en idrætsefterskole. Men hverdagen for mig handler også om at have det sjovt og udforske og slappe af once in a while

Jeg glæder mig til at komme i gang og skrive oplæg. Mine oplæg kommer til at handle om specielle begivenheder, tøj og mode, træning, men ikke mindst min hverdag. jeg vil poste alt mellem himmel og jord. Primært lige hvad der falder mig ind og hvad jeg har lyst til.

Den er primært henrettet til folk der har lyst til at læse med, for det er 100% frivilligt 😉

// Sofie