Ordinary Article

Black Friday

I går var det jo Black Friday, som er en stor udsalgsdag, som oprindeligt stammer fra USA. Nu er der endeligt blevet en big deal i Danmark. Det er vi jo rigtig glade for! Jeg havde et mellemmodul på dagen, så jeg benyttede lige lejligheden til at tage til Lyngby for at shopamok. Da vi kom derud, var kl ca 9.50 og Lyngby Storcenter åbner kl 10, så vi var de aller første og var jo derude i mens alle andre var i skole og på arbejde. Det var derfor ikke så vildt på det tidspunkt i butikkerne og det var vildt dejligt at der ikke var vildt mange mennesker som skulle skubbe og mase.

Jeg skulle selvfølgelig i min yndlingsbutik Message, hvor de har de mest fantastiske og lækre ting! Der var 20% på alt i butikken og jeg endte med at købe for lige knap 1500 kr. ups! Men det var da perfekt timing med løn-dag! halleluja! Det skulle jo fejres haha 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ordinary Article