Tid til træning

Lige nu

Lige nu holder @Sass.dk en giveaway på deres hjemmeside, hvor de laver en giveaway til hver advent og lige nu er den første i gang. I første omgang skal du poste et billede af den ting du ønsker dig fra deres hjemmeside og #1AdventHosSass.

Det er nogle helt vildt lækre ting de har på deres hjemmeside. Deres varer er samme kæde som Wunderwear. Jeg har allerede handlet hos den en gang og det er virkelig lækkert, nemt og hurtigt. Se det i indlægget her

Skærmbillede 2014-11-25 kl. 23.00.31//Sofie

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til træning