nyd tiden!

Tænk over det

I dag skulle jeg tidligt op, fordi min lillebror har fødselsdag..TILLYKEE!! Men på trods af at jeg skulle tidligt op, har jeg til gengæld haft meget tid til at gå og hygge, slappe af og ordne nogle småting. I morgen skal min lillebror og jeg holde familiefødselsdag sammen, så der er nogle ting, som skal ordnes. Her til aften har det også sneet og vi har været ude og lege i sneen med hundene og jeg har rigtig “varmet op” ved at se filmen Frozen 😉 Totalt vinterhygge.

Men udover det, har jeg kigget på nogle forskellige billeder på nettet, som har fået mig til at tænke en ekstra gang, eller har givet et lille smil på læben, hvilket jeg gerne vil dele her på bloggen. Enjoy

IMG_8987

IMG_8988 IMG_8989 IMG_8990 IMG_8991 IMG_8992 IMG_8993 IMG_8994//Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nyd tiden!