Can cash obtain happiness essay

Julefrokost med arbejde

I går var jeg til en alletiders julefrokost med mit elskede arbejde. Det var super hyggeligt, for vi er faktisk en del der arbejde i en forholdsvis lille restaurant, men det er en masse forskellige dage vi arbejder, så det er langt fra alle man kender. Efter i går fik man mødt alle og folk er bare så super søde. Vores chef havde arrangeret julelege, mad og en masse alkohol 😉

Vi fik både en masse dejligt mad som kokkene havde lavet, men også SUSHI!! jeg var bare i himlen. En fantastisk blanding af nachos, sushi og dejlig hjemmelavet julemad. + vi også fik en julegave. Nemlig et gavekort hver til Magasin på 600 kr! en virkelig flot ave synes jeg.

Alt i var det en super hyggelig julefrokost med masser hygge, go mad og alkohol. Her er nogle billeder fra maden og bordet som alle os tjenere selv har pyntet 😉

Julefrokost med arbejde Julefrokost med arbejde//Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Can cash obtain happiness essay