Strøget ved juletid

Young Forever

I går aftes inden jeg gik i seng, så jeg at Beyonce slog den her dejlige video op på sin Facebook side. Jeg synes den var så sød fordi man ser en masse klip fra hendes familie. Det er et cover af Young forever af JayZ hvor der også kommer en smule af Halo ind i midten.

Udover den video er hendes nye sang 7/11 også kommet ud med en musikvideo, som jeg synes er helt genial, for det er meningen at det skal ligne totalt armatør optagelser, hvilket gør din rigtig personlig. Samtidig er den virkelig sjov og skør, hvilket er endnu et tegn for at Beyonce er en af de sejeste kvinder nogen sinde

//Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strøget ved juletid