Er vi blevet for fjerne?

Savner Sommer!

Uha jeg savner sommeren og jeg tænker hver morgen og aften på hvor meget varmere det ville have været, hvis vi var 3-4 måneder tilbage hvor vi havde en dejlig sommer! Jeg glæder mig selfølgelig også til at det bliver jul, men her i november måned sker der ikke så meget spændene. Jeg tænker altid bare på den her måned som en kold, grå, mørk og kedelig måned, hvor man skal pakke sig ind fra top til tå for at kunne holde ud at være udenfor overhoved. Ikke at jeg ikke nyder de dejlige store sweatere og hygge med varm te og kaffe, men det er altså også kun hyggeligt indedøre haha. Jeg har kigget lidt på mine gamle billeder og sidder og drømmer mig tilbage til de varme, solrige dage

IMG_0042 IMG_0045

Sommer på efterskolen med pool og glade, søde mennesker <3

IMG_0006

Jelling festival med efterskolefolkene

IMG_7982

Min elskede familie i sommerhuset og dejlig solnedgang

IMG_7833

Min dejlige nye klasse på udflugt lige i starten af skoleåret

IMG_7763

Min veninde Lærke og jeg på vej til fest mens vejret stadig var til udendørs fester

IMG_7652

Første skoledag i parken uden jakker!

IMG_6843

De lange gåture i den smukke Hareskov med mine hunde

IMG_6800

Var en tur på Bryggen med min shaboody Anna (vandhunden) <3

IMG_8144

Mine dejlige efterskole piger VIES i hjertet

IMG_6476

Mine yndlings mennesker fra efterskolen på vores afslutningtur

IMG_6530

Smider lige et selfie på vej til en dejlig dag med alt godt fra havet i Hundested havn med familien

IMG_6543

Men Mads på Cafe i København i sommerferien

IMG_6621

Et billede fra ferien i Frankrig

IMG_6709

Og sidst fra dejlige Italien fra vores fantastiske hotel

//Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er vi blevet for fjerne?