Lige nu

Når juletræet tændes

I dag blev det store juletræ tændt på rådhuspladsen i gladsaxe. Der var rigtig mange mennesker nede for at se det. Jeg arbejder på en cafe lige ud til rådhuspladsen, hvor vi allesammen kunne stå og se ud på at det store juletræ blev tændt. Man mærker virkelig hvor mange mennesker der er, når de allesammen strømmer ind i varmen på cafeen efter de har stået ude i kulden. Der var virkelig travlt inde i cafeen, men det var virkelig hyggeligt med lys og jul over det hele.

IMG_8452 IMG_8453 IMG_8456

 

//Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu